PROJELERİMİZ

HAYALLERİ GERÇEK OLSUN DİYE | VAKIF GÜNLERİ | Global Giving | KIZIMIZ OKUYACAK

HAYALLERİ GERÇEK OLSUN DİYE

"Hayalleri Gerçek Olsun Diye" projesi ile Buldan ve köylerinde yaşayan ilkokul öğrencilerinin kışlık bot,mont, kırtasiye ve okul üniformalarının karşılanması amaçlanmıştır. Proje kapsamında 2017 yılında Kasım ayında İstanbul Maratonu’nda yardımseverlik koşusu yapılmış, sağlanan kaynak ile yaklaşık 600 çocuğa ulaşılmıştır.

VAKIF GÜNLERİ

Buldan Eğitim ve Dayanışma Vakfı geleneksel ‘vakıf günleri’ kapsamında alanında uzman konuşmacılarla birlikte kadınları eğitici ve bilgilendirici seminerlerle vererek çeşitli konularda destek sağlamaktadır Konu seçimi kadınların istek ve ihtiyaçları doğrultusunda yapılmakta olup, kadın hastalıkları ve doğum, permakültür, aile içi iletişim, sağlıklı beslenme, pazarlama, çocuk ihmal ve istismarı gerçekleştirilen toplantılardan bazı konu başlıklarıdır.Amacımız eğitimli ve bilinçli kadınlar ile kadınların toplumdaki yerini sağlamlaştırmak ve doğru şekilde bilinçlendirmektir. Vakıf Günleri ile güncel bilgileri Sosyal Medya hesaplarımız aracılığı ile takip edebilirsiniz.

Global Giving

Dünyanın en büyük uluslararası kitlesel fonlama topluluğu olan ve neredeyse dünyanın her ülkesinden kar amacı gütmeyen kuruluşları, gönüllüleri, kurumları bir araya getiren Global Giving’e yapılan katılım başvurusu kabul edilmiş, Buldan Vakfı yürüttüğü başarılı kampanya ile Global Giving’te kalıcı olma hakkını elde etmiştir.
Daha fazla bilgi için Global Giving adresini ziyaret edebilirsiniz.

KIZIMIZ OKUYACAK

Buldan Vakfı kadının toplumsal anlamda rol ve statü olarak doğru yerde olmasının, Ülkenin gelişimi açısından son derece önemli olduğunu belirterek, ‘KIZIMIZ OKUYACAK’ Projesi ile başarılı ancak maddi desteğe ihtiyacı olan kız öğrencilerin üniversite eğitimleri için burs sağlamayı hedefliyor. Denizli Valiliği’nden gerekli izinler alınmak suretiyle başlatılan kampanya kapsamında hedef 200 kız öğrenciye üniversite öğrenimleri için burs sağlamak olarak belirlendi.

Bugüne kadar Adım Adım ile birlikte gerçekleştirilen organizasyonlarla bu projeye kaynak sağlandı. Eğer sen de bu kampanyaya destek vermek istiyor ve adımlarını eğitim için atmak istiyorsan önümüzdeki projelerde bizle beraber organizasyonların içinde olabilirsin.

1. Bağış yap sayfasından sana uygun olan seçeneklerle kızların burslarına destek olmak istiyorsan tıkla
  2. Adım Adım ile birlikte adımlarını ‘kızımız okuyacak’ projesi için atmak istersen tıkla