Nilüfer Türkarslan

Buldan’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Buldan’da tamamladı. 2000 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi, İnşaat Teknikerliği’nden mezun oldu. Evli ve bir çocuk annesidir.

Öznur Tuncay

Eskişehirde doğdu .İlk Orta ve Lise eğitimini Eskişehirde tamamladı. 1995 yılında İzmir Ege Üniversitesi Tekstil Mühendisliği bölümünden mezun oldu.2014 yılında A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı oldu.1998 yılında evlilik nedeniyle Buldana geldi. Evli ve İki çocuk sahibidir.

Salih Atlamaz

Buldan’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Buldan’da tamamladı. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun oldu.Buldan’da serbest muhasebeci ve mali müşavir olarak çalışmaktadır. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Çiğdem Nalbant Kordon

Denizli’de doğdu. İlköğrenimini Buldan’da orta ve lise öğrenimini Aydın’da tamamladı. 2001 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu 2002-2012 yılları arasında Aydın ve Buldan’da serbest avukatlık yaptı. Evli ve bir çocuk annesidir.

Meryem Salman

Buldan’da doğdu ilk, orta ve lise öğrenimini Buldan’da tamamladı. 1985 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Amsterdam Üniversitesi`nde, Avrupa Birliği konusunda yüksek lisans eğitimi aldı. 1987’den 2001 yılı sonuna kadar Denizli de ve İstanbul’da Finans sektöründe çalıştı. Halen Kredi Risk Sigortaları yapan bir firmanın Yönetim Kurulu üyesi ve Denizli’deki faaliyetlerinden sorumlu olarak çalışmaktadır. Evlidir.